Mød mine samarbejdspartnere.

 

Psykoterapeut, socialrådgiver og forfatter Birgit Weber har rådgivet mig i processen med det indholdsmæssige til denne hjemmeside. Jeg er stor fan af Birgit og hendes bøger, og hun har været så sød at donere en e-bog - Kærlighedens faldgruber -  som du kan få ganske gratis.

 

Det eneste du skal gøre er at kontakte Birgit Weber direkte på e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. - og skriv at du gerne vil tage imod tilbuddet om den gratis e-bog. Skriv også at du har fundet tilbuddet her på MalDigGlad.dk.

 

På Birgits hjemmeside www.birgitweber.dk kan du læse om Kærlighedens faldgruber ligesom du kan se hendes øvrige udgivelser. Hvis en af de andre bøger tiltaler dig mere, er du velkommen til at skrive til Birgit, at du hellere vil have den.

 

Autoriseret psykolog, Kirsti Isabella Lindgreen - www.Kirsti.dk 

 

Winnie Elsborg har designet min hjemmeside og mine brochurer, og har du brug for grafisk hjælp, så tag lige en snak med Winnie inden du gør noget andet! Find hende på - www.elsborg.dk

 

Calvin Keen Astrologi.

Oplev succes – for hvor svært kan det være….?
Få en håndsrækning med en røvfuld af gode råd på den ”simple” måde.
Min oplevelse er, at Calvin har en utrolig evne til at skære ind til benet på en omsorgsfuld måde med humor og så er det let forståeligt – altså hvor svært kan det være.
Ægte succes handler om, at være autentisk og være i balance
og det mener jeg, at Calvin kan hjælpe dig med –   nemlig at finde dig selv. - www.calvinkeen.com

 

Portrætfotograf Susanna Zenani.


Susanna står bag fotografierne af mig. Hun er en portrætfotograf der brænder for mennesker. Hun finder det unikke i din personlighed og formår at portrættere den du er.  Zenani går dybere end de fleste -  går tæt på, og elsker at snakke følelser.

At få din sande kerne frem i et fotografi, kræver MAGI, passion og vilje. Det kan Susanna Zenani! Mød hende her - www.zenani.com